עכשיו, יותר מתמיד, זה הזמן לחשב מסלול מחדש וליהנות מסביבת המגורים הטרנדית ביותר – מתחם שדרות רוטשילד המבוקש – שילוב מושלם של מיקום, עיצוב וסטייל, בלב חיי החברה, התרבות והפנאי של העיר. זו הזדמנות לגור בתל אביב ולהרגיש באירופה, עם סגנון חיים המשלב בין אווירה מודרנית יוקרתית לסביבה היסטורית שעוברת תהליך קפדני של שימור וחידוש.
באזור אטרקטיבי זה, בבניין חדש בן 12 קומות, אנחנו שמחים להציע למכירה דירת דופלקס (כ- 75 מ"ר) עם מרפסת (כ- 7 מ"ר) ונוף אורבני פתוח.
הדופלקס בעיצוב עכשווי, מעודכן, רענן והאחרון בפרויקט זה, משתרע על פני הקומות ה- 3 וה- 4, וכולל חדר מגורים מרווח, מטבח פתוח, 2 חדרי שינה וחניה פרטית.
הבניין נבנה על בסיס נכס לשימור, תחת ניצוחו של האדריכל, מתכנן הערים והמעצב אילן פיבקו – אייקון בעולם האדריכלות העכשווית. טביעות אצבעותיו של פיבקו ניכרות בכל פרט ופרט בפרויקט זה.
על עיצוב הפנים של הפרויקט חתומות האדריכליות רות פקר ורונה לוין, כשמאחוריהן רזומה מרשים של עיצוב בתים פרטיים, דירות יוקרה, מבני מגורים, בתי מלון, משרדים ועוד.
שילוב בין אנשי המקצוע מהמובילים בתחום הנדל"ן והעיצוב הוליד פרויקט שקיבל את מלוא תשומת הלב ואת הפתרונות הטובים ביותר לניצול השטח, דאגה לסביבה, דגש על הקשר בין פנים לחוץ, חשיבה על אקלים, אור וצל תוך שימוש בחומרי הגלם ופרטי העיצוב האיכותיים ביותר ובטכנולוגיות המתקדמות ביותר.
זו ההזדמנות ליהנות מכל היתרונות של חוויה אורבנית מושלמת, בלי לוותר על רמת איכות חיים גבוהה.