זהו פנטהאוז ירושלמי ייחודי, בעל נוף פנורמי מרהיב, המתאים הן למגורי משפחה והן לאירוח ואירועי קבלת פנים. ממוקם בשכונת רחביה היוקרתית, בקומה 14, המשקיפה על הכנסת, בית המשפט, קריית הממשלה ומוזיאון ישראל.
מפרט:
- שטח מגורים: כ- 300 מ"ר
- מרפסת: 190 מ"ר – מרפסת היקפית סביב כל הדירה
- קומה: 14 (מתוך 14) – הפנטהאוז יושב על שתי הקומות האחרונות במלואן.
- כיווני אוויר: 4
- תקרות גבוהות
- מעלית ישירה לפנטהאוז
- חדרי שינה: 2 (סה"כ 5 חדרים כולל סלון)
- חדרי רחצה מלאים: 4
- שירותי אורחים נפרדים: 1
- מחסן נפרד: בקומה הראשונה מחסן גדול, הכולל מטבחון, שירותים ומקלחת, אשר יכול לשמש כחדר שינה נפרד או משרד.
- מקומות חניה: 1
- ניתן לרכוש את הפנטהאוז עם ריהוט מלא, שמורכב מפרטי אספנות מקוריים ייחודיים. הריהוט יוצע בתמחור נפרד.
שכונת רחביה בירושלים:
רחביה היא שכונה ירושלמית, שנבנתה בראשית תקופת המנדט הבריטי, בשנות ה- 20 של המאה הקודמת, על קרקעות שהיו שייכות לפטריארכיה היוונית-אורתודוקסית והוחכרו לחברת הכשרת היישוב בשנת 1922. היא גובלת מדרום-מערב ברחוב קרן היסוד ורחוב המלך ג’ורג’, בשכונת נחלאות מצפון, בשכונות טלביה וקריית שמואל מדרום, ובשכונת שערי חסד ממערב.
מתיישביה ובוניה הראשונים של שכונת רחביה היו בני משפחות וותיקות בירושלים, ומנהיגי היישוב היהודי דאז ותושבים מפורסמים, ביניהם גולדה מאיר, מנחם אוסישקין, יצחק בן צבי ורעייתו, זלמן שזר, משה שרת, לאה גולדברג, טדי קולק, ארתור רופין, דן מרידור, משה דיין ועוד. בעקבות אלה, יצא לרחביה שם של שכונת יוקרה אריסטוקרטית שמתגוררים בה בעיקר יהודים ממוצא אשכנזי, למרות שהתגוררו בה גם משפחות ספרדיות רבות.
בהתאם לנתונים סטטיסטיים עדכניים, כיום גרים ברחביה כ-7000 תושבים, מתוכם כ-20% מעל גיל 65, כ- 20% מתחת לגיל 14 וכ- 60% מהאוכלוסייה הם בין הגילאים 20-35. גם כיום שומרת השכונה על מעמדה היוקרתי, מה שיוצר ביקוש רב בקרב תושבים מקומיים ותושבי חוץ, במיוחד בקרב יהודי ארה"ב המבקשים להתיישב בישראל ומוצאים בשכונה את ביתם החדש.
אנא צרו קשר לפרטים נוספים ותיאום סיור בדירה.