רק 300 מטר מהמים – פרוייקט חדש של שני מגדלי יוקרה בני 34 קומות, על שטח מגרש של כ- 8 דונם כל אחד ואשר ייבנו על קו החוף של עיר ימים נתניה, ממערב לשכונה ובין שתי שמורות טבע – שמורת האירוסים הרחבה מצפון ושמורת חוף פולג מדרום.
בין שני המגדלים מפרידה טיילת מרהיבה דרכה יוכלו הדיירים להגיע לחוף פולג בהליכה קצרה.
מנסחים קונספט חדשני ויוקרתי של מגורים המאפשר לדיירים נוחות מקסימלית ומגוון עשיר של מתחמים מפנקים.
כל מגדל מגורים ממוקם במתחם פרטי הכולל בקרת כניסה. שטחי הפנאי המטופחים של כל מגדל משתרעים על פני 7,000 מ”ר וכוללים גינון,
פיתוח סביבתי עשיר ומגוון מתקנים ומתחמים כגון בריכת שחייה אולימפית באורך 50 מ’ ובה אזור מים רדודים עם מיטות שיזוף צפות, בר, מתחם משחקים לילדים, מגרש טניס, רצועת חול זהובה ופרטית הצופה אל הים, כדור עף חופים ועוד.
בקומת הכניסה עמדת קבלה מפוארת ופינות ישיבה מעוצבות לאירוח ולפגישות עסקיות, טרקלין אלגנטי ובו בר מאובזר, חדר משחקים מטופח לילדים, בית כנסת, אזור ספרייה ואומנות, מתחם כושר מהמעלה הראשונה – כל אלה יעמדו לרשות הדיירים כל יום. המתחם הציבורי מוביל באמצעות מעליות מפוארות ומהירות לקומות המגורים, בהן דירות פרטיות ומרווחות שתוכננו כדי להתאים באופן אישי לכל אחד ואחת מהדיירים.
הדירה שאנו מציעים למכירה מתוכננת בקפידה עפ”י הסטנדרטים הגבוהים ביותר עם גמרים ברמה בינלאומית, תוך שימת דגש על חללים מרווחים ונוף פתוח לים מכל זווית.
בדירה חלונות מרצפה עד תקרה המאפשרים לים להביט אליכם מכל חלו.
הדירה מציעה שטח בנוי של 237 מ”ר בתוספת 50 מ”ר מרפסת שמש הפונה לים ומפרט עשיר ויוקרתי.