בלב הצפון הישן של תל אביב, ברחוב אוסישקין המבוקש, מול פארק הירקון ובמרחק פסיעה מהים ומנמל תל אביב, מוצע למכירה פנטהאוז נדיר – יחיד בקומה השישית והעליונה, עם פרטיות מלאה וארבעה כיווני אוויר, בבניין בוטיק מושקע ומטופח.
הנכס משתרע על כ-130 מ”ר בנוי, בתכנון של 3.5 חדרים עם אפשרות להסבה ל-4.5 חדרים, ונהנה מאור טבעי ונוף פתוח מכל חלל בדירה. מהסלון יציאה למרפסת בשטח של כ-30 מ”ר המשקיפה אל הים ואל פארק הירקון. בנוסף, גג עליון פרטי בשטח של כ-60 מ”ר עם נוף פנורמי מרהיב, כולל היתר קיים לבריכה פרטית. עוד בנכס: ממ”ד בשטח של כ-12 מ”ר, שני חדרי רחצה מלאים, שני חדרי שירותי אורחים נפרדים וחניה פרטית.
שילוב נדיר של מיקום מבוקש, פרטיות, שטחי חוץ משמעותיים ונוף עוצר נשימה הופכים את הנכס להזדמנות יוצאת דופן בצפון הישן של תל אביב.


